Hemma igen efter några kanondagar i Paris. Vi bodde i en lägenhet ca. 5 minuters gångtid från Louvren. Frukostarna intogs i lägenheten med färskt inköpt bröd från lokala bagare. Sedan bar det iväg på upptäckarfärd. Det kändes som om vi bara gick och gick.

Vi hade bokat 2 dagars tur med hopp on hopp off bussarna (open tours) och via dessa åkte vi runt en del också. Vädret var lite si och så men perfekt för vandring.

När vi skulle ta RER tåget från Charles de Gaulle in till centrum kom det in 3 yngre killar som spelade dragspel. de hoppades att resenärerna skulle ge dom lite pengar. Eftersom de stod precis bredvid oss så hade jag betalat om de slutat spela istället 😉

Efter landning i lägenheten så bar det iväg för inhandling av varor till frukosten. När varorna skulle betalas så frågade kassören vart vi kom ifrån så svarade vi Sweden, Suisse frågade kassören.. Nä The Netherlands quatre point, le Swede douze point.. Jaha tänkte han säkert då. Vi gick ut och efter en kort stund kom han springandes efter oss.. Monsieur.. Welcome to Paris. Då kände man sig välkommen.

Sedan hände en hel del annat också, men det tar vi en annan gång… Bilder finns under menyn Bilder och Bilder Paris 2012.